Rossemary Paco Nina (i2)

Però la meva germana ha tingut mala sort. La meva germana ha trobat feina a Mallorca. A la meva germana li havia tocat una iaia de noranta anys que tenia molt mala leche com diuen aquí i hi va durar tretze dies i ha tornat cap a Barcelona. Després aquestes monges li havien trobat una feina en Castelldefels amb una parella de metges. Però solo hi ha estat un mes. Perquè una vegada la senyora li havia demanat que netejara les barandes d’unes escales. I al limpiar ha movido la escala amb tan mala sort que ha caído i s’havia enganxat un dit. I la meva germana no s’havia dado cuenta que no tenía el dedo. S’havia levantat del terra i he visto sangre en el suelo. Y qué hago. Al final se había dado cuenta de que no tenía un dedo. Y ella no sabía que hacer y se ha envuelto con el trapo que estaba limpiando y ella ha trucat aquest home, el jefe. I va venir i va portar-la a l’hospital i han tenido que cortar el dedo i al día siguiente aquest home le dijo que ya no tenía más trabajo. Lo ha pasado muy mal mi hermana porque no podia trobar treball. Ho ha passat molt mal perquè ella ha deixat cinc fills. Una filla tenia un any i set mesos, la més petita. Lo ha passat muy mal aquesta germana perquè els nens estan amb el seu pare, el seu pare és un irresponsable, té mala sort, troba treball i se li mor la iaia… Marxarà al febrer o algo así.

Leave a Reply

S'actualitza de tant en tant